14/03/2011
Lubella rozszerzała linię makaronową Lubella Inspiracje o dwa nowe atrakcyjne kształty: świdry (Fusilloni) oraz muszle(Conchiglioni). Te dwie nowe formy zostały przygotowane z myślą o konsumentach, którzy szukają pomysłów na niezwykłe i smaczne dania. Dzięki nowym wyrafinowanym...
11/03/2011
Zgrabny słoiczek, finezyjna grafika, wyrafinowane smaki i wyjątkowe dodatki tak kobiece są najnowsze musztardy Specialite KAMIS: z żurawiną, z płatkami wędzonej papryki, z czerwonym winem, z rodzynkami i miodem, z curry. To najnowsza, unikalna linia musztard KAMIS Specialite, która...
11/03/2011
Wraz ze zbliżającą się dużymi krokami wiosną, na półkach sklepowych pojawi się pizza Virtu w zupełnie nowej, odświeżonej odsłonie. Nowoczesna szata graficzna charakteryzuje się apetycznymi zdjęciami i bogatą paletą barw, spójną z kolorystyką Virtu. Firma Virtu z Zawiercia,...
09/03/2011
Marchewka zasmażana z groszkiem firmy PROVITUS to doskonałe i proste rozwiązanie w każdej kuchni. Świetnie pasuje do ziemniaków, kotletów mielonych czy do piersi z kurczaka. Marchewka zasmażana Provitus jest bardzo smaczna, doskonale doprawiona i łatwa w przygotowaniu. Marchewka...
08/03/2011
Już w marcu, wzrok konsumentów przykuje nowy design batoników Pawełek. Wyróżniające się na półce opakowania, podkreślą młody i nowoczesny charakter marki. Apetyczne i wyraziste grafiki, ilustrujące zawartość opakowania, będą zachęcać do zakupu produktu. Dzięki wprowadzonym...
07/03/2011
Latem 2010 roku firma Frito Lay Poland zdecydowała się na rzecz niespotykaną. Oddała inicjatywę stworzenia Nowych Smaków chipsów w ręce samych konsumentów, którzy przez prawie trzy miesiące przysyłali swoje propozycje smaków. Czterem Półfinalistom konkursu Lay s Wymyśl Nowy Smak...
Poprzednia strona
...
105
106
107
108
109
...
Następna strona