Włoska BIO Bruschetta z karczochów LaSelva – specjały słonecznej Italii

informacja prasowa | 23/06/2014 13:06

BIO Bruschetta z karczochów to nowa, naturalna i zaskakująco smaczna propozycja włoskiej marki LaSelva, znanej na całym świecie z najwyższej jakości spożywczych produktów ekologicznych.

 BIO Bruschetta z karczochów LaSelva to doskonała i bardzo ciekawa propozycja kulinarna dla wszystkich, którzy cenią naturalne smaki, lubią śródziemnomorską kuchnię oraz szukają nowych sposobów na urozmaicenie klasycznego posiłku. W słoiczku znajdują się tylko produkty organiczne - drobno pokrojone soczyste, delikatne kawałeczki najwyższej jakości karczochów, przyprawione aromatyczną pietruszką, solą morską, czosnkiem i odrobiną soku z cytryny. Dodatkowo Bruschetta LaSelva zawiera najprawdziwszą oliwę z oliwek extra vergine, nadającą całości charakterystyczny i wyjątkowy smak. Najlepsza jakość oraz wyważone proporcje przypraw stanowią idealne towarzystwo dla karczochów tworząc z bruschetty niezwykle aromatyczny i intensywny w smaku produkt, niczym nie ustępujący a może nawet lepszy od prawdziwej włoskiej domowej bruschetty.

            Aromatyczna bruschetta LaSelva idealnie nadaje się do smarowania tradycyjnego pieczywa, a także zgodnie z jej przeznaczeniem, do stworzenia karczochowej wersji dania bruschetta. Świetnie sprawdzi się także jako nadzienie do roladek lub farsz do dań z drobiu, gdyż smak karczochów świetnie współgra z także mięsem. Może być także dodatkiem do tradycyjnych zapiekanek, lub zwieńczeniem drobnych imprezowych przekąsek, takich jak krakersy z dodatkami lub faszerowane jajka.

            Poręczny słoiczek zawiera 130 produktu, który po otwarciu należy przechowywać w lodówce.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.