20/07/2012
Dan Cake wprowadza na rynek nową markę rogalików Bonjour. Pakowane po trzy sztuki mleczno-karmelowy przekąski mają stanowić nową propozycję firmy na pierwsze śniadanie. Rogaliki nadziane są kremem mleczno-karmelowym, czy smakiem, który stanowi ukłon szczególnie w stronę kobiecego...
18/07/2012
Sok z ananasa ma właściwości orzeźwiające oraz cieszy się opinią skutecznego pogromcy tłuszczów. Z tego względu osoby szukające letniej ochłody mogą bez obaw sięgnąć po nowy smak soku Premium Fresh & Cool w 100% wyciśnięty ze świeżych ananasów. Owoce ananasa, które po...
18/07/2012
Ogórek to z pewnością jedno z najbardziej popularnych warzyw, nie tylko w Polsce. Wykorzystuje się je do przygotowywania przeróżnych potraw, a przede wszystkim dodatków do nich. Prym w tej drugiej kategorii wiodą przetwory z ogórków - kwaszone, konserwowe czy małosolne. Ogórki...
18/07/2012
Regionalna kuchnia góralska ukształtowana została w trudnych warunkach klimatycznych i materialnych. Twarde warunki klimatyczne i ubóstwo kamiennej gleby czyni pożywienie zaiste po spartańsku jednostajnym. Do podstawowych potraw zaliczano to wszystko co ubogie góralskie...
17/07/2012
Konfiturex 2:1 znacznie przyspiesza proces przygotowywania dżemów i konfitur. Produkt skutecznie chroni także domowe przetwory przed pleśnieniem. Konfiturex oferowany jest w wygodnym 40-gramowym opakowaniu, które służy do przygotowania w ciągu zaledwie minuty konfitury lub dżemu z 1...
17/07/2012
Od trzech pokoleń piemoncka firma Oliveri słynie z produkcji znakomitych przekąsek. Teraz produkty te dostępne są także w Polsce. Oliveri proponuje przetwory z owoców i warzyw piemonckiej ziemi, a wytwarza je dbając o jakość i lokalne tradycje. Większość warzyw i owoców pochodzi z...