17/11/2010
Marka Bakalland stworzyła nową, unikalną linię produktów - bakalie do ciast. Nowość skierowana jest głównie do pań. Proponowane przez Bakalland bakalie przeznaczone są bezpośrednio do pieczenia. Nowoczesne, wygodne opakowania zawierają orzechy, migdały i bakalie, już gotowe do...
17/11/2010
Polsoja, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom swoich konsumentów, wprowadza na rynek nowy smak wędlin sojowych z dodatkiem żurawiny. Wędlina sojowa z dodatkiem żurawin została przygotowana z wysokiej jakości surowca roślinnego (100%), bez użycia konserwantów i sztucznych dodatków....
09/11/2010
Firma Bakalland wprowadziła do swojego portfolio nowość - Pistacje Pieprz & Sól. Bakalland proponuje swój najnowszy produkt o doskonalej, unikalnej kompozycji soli i pieprzu, która wydobywa i podkreśla ich charakterystyczny smak, dzięki czemu sprawdzają się one doskonale jako...
08/11/2010
O wartościach odżywczych nabiału nikogo nie trzeba przekonywać. Wzbogacony dodatkowo o czosnek czy chrzan przyprawy wzmacniające układ odpornościowy jest idealną propozycją na jesienne śniadania. Czosnek i chrzan od wieków wykorzystywane są zarówno w kuchni, jak i w medycynie....
05/11/2010
Woda kokosowa - delikatny, orzeźwiający płyn pochodzący z wnętrza młodego, zielonego kokosa - szturmem zdobywa świat. Jej zalety doceniają hollywoodzkie gwiazdy, sportowcy oraz światowej sławy artyści, z Madonną na czele. Teraz, dzięki wodzie kokosowej Coco juice marki dr...
05/11/2010
Olej ryżowy jest powszechnie stosowany w kuchni azjatyckiej, przede wszystkim w Chinach i Japonii, jak również w najbardziej ekskluzywnych restauracjach na całym świecie. Z uwagi na niezwykle delikatny smak, odporność na wysokie temperatury oraz właściwości zdrowotne, olej ryżowy...
Poprzednia strona
...
114
115
116
117
118
...
Następna strona