Polsoja, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom swoich konsumentów, wprowadza na rynek nowy smak wędlin sojowych z dodatkiem żurawiny.
Wędlina sojowa z dodatkiem żurawin została przygotowana z wysokiej jakości surowca roślinnego (100%), bez użycia konserwantów i sztucznych dodatków.
Wędlina firmy POLSOJA zawiera wartościowe białko soi niemodyfikowanej genetycznie, białko pszenne, niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, nie zawiera natomiast tłuszczu zwierzęcego i cholesterolu!
Wędliny sojowe polecane są zwłaszcza osobom będącym na diecie wegetariańskiej dla wegetarian, dla osób z wysokim poziomem cholesterolu i/lub chorobami krążenia, z predyspozycją do rozwoju osteoporozy, dla kobiet w wieku menopauzalnym. Wędliny sojowe są również niskokaloryczne, dlatego będą też doskonałym uzupełnieniem diety dla osób dbających o linię.