Buliony Babuni bogate w smak i aromat długo gotowanego mięsa

WINIARY | 14/03/2011 14:03

Buliony Babuni to esencja intensywnego smaku tradycyjnie przygotowywanego wywaru. Teraz łatwo i szybko można wzbogacić ulubione potrawy nadając im aromat długo i powoli gotowanego mięsa.

Buliony Babuni dostępne będą w dwóch najbardziej cenionych przez polskie konsumentki smakach. Pierwszy to Bulion Babuni Drobiowy z natką pietruszki. Gotowany z warzywami delikatnie podkreśli smak rosołu. Z kolei Bulion Babuni Wołowy jest bardziej wyrazisty, przez co mocniej akcentuje smak zup, sosów, gulaszów i innych potraw, które opierają się na ciemnym mięsie. Oba wprowadzane właśnie produkty marki WINIARY doskonale sprawdzą się nie tylko podczas gotowania zup i sosów, ale też przy przyrządzaniu farszu do pierogów, czy nawet marynaty wystarczy dodać odrobinę bulionu do garnka lub na patelnię.

Niezależnie od tego, do których dań Buliony Babuni będą dodawane każde zyska dzięki nim pełniejszy, prawdziwie domowy charakter. Z każdym też buliony szybko i gładko się połączą, ponieważ ich unikalna, półpłynna konsystencja umożliwia wyjątkowo dobre rozpuszczanie się w ciepłych potrawach.

Nowe Buliony Babuni WINIARY mają obniżoną zawartość tłuszczu i soli, a ponadto nie zawierają dodatku konserwantów ani sztucznych barwników. Są więc doskonałą propozycją dla tych osób, które pragną świadomie i nowocześnie budować własną dietę, ale równolegle zachować w niej tradycyjne akcenty.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.