Pierwsze na rynku chrupiące kąski z piekarnika

WINIARY | 22/02/2011 15:02

Pomysł na... Chrupiące kąski to świetna propozycja dla miłośników kulinarnych odkryć, którzy gotując zwracają uwagę na wyjątkowość swoich potraw. Nie trzeba już jadać poza domem, gdyż dzięki trzem nowym produktom WINIARY można przygotować pyszne, panierowane kawałki kurczaka we własnym piekarniku i to bez dodatku tłuszczu!

Trzy nowe Pomysły na.. Chrupiące kąski to propozycje w stylu 2 w 1 , czyli połączenie dwóch dopełniających się składników panierki i dipu. Entuzjastom niepowtarzalnych smaków marka WINIARY poleca Pomysł na... Chrupiące kąski klasyczne z dipem czosnkowym, Pomysł na.. Chrupiące kąski pikantne skrzydełka z dipem barbeque oraz Pomysł na.. Chrupiące kąski czosnkowo-ziołowe z dipem słodko-kwaśnym.

Innowacyjna receptura produktów, nowoczesne, przyciągające wzrok opakowania i różnorodność zastosowań na pewno zwrócą uwagę wielu konsumentów i wpłyną na szybką rotację produktów na półce. Tym nowościom zapewnimy atrakcyjne wsparcie promocyjne, będzie się o Chrupiących kąskach sporo mówiło. Warto więc zaopatrzyć się dodatkowo w nasze produkty, ale też między innymi zapewnić odpowiednie ilości kurczaka, jogurtu i Majonezu Dekoracyjnego WINIARY, czyli towarów, których konsumenci WINIARY będą potrzebować do przygotowania Chrupiących kąsków podpowiada Agata Balcerowska, Product Group Manager marki WINIARY.

A jak konkretnie robi się Chrupiące kąski? Wystarczy, że pokrojone kawałki piersi kurczaka i skrzydełek obtoczymy w rozbitym jajku, a następnie w pierwszym z dołączonych składników. Tak przygotowane mięso układamy na kratce w rozgrzanym do 200 stopni piekarniku. Warto zauważyć, że w trakcie przyrządzania nie trzeba dodawać ani odrobiny tłuszczu! Kolejne 20 minut można poświęcić drobnym przyjemnościom, rodzinie lub przyjaciołom, ponieważ przygotowywane danie robi się dosłownie samo. Żeby dopełnić smak potrawy, warto użyć dołączonego do panierki dipu (robi się go z użyciem powszechnie dostępnych składników majonezu, jogurtu, keczupu). Dla uzyskania pełnowartościowego obiadu warto podawać Chrupiące kąski z sałatką najlepiej ze świeżych warzyw.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.