Łosoś norweski wędzony Gold

Lisner | 03/09/2010 15:09

Marka Lisner wprowadza do swojego portfolio nowość - Łosoś norweski wędzony Gold.

Plastry łososia wędzone są specjalną metodą solenia na sucho, dzięki czemu producentowi udaje się wydobyć z nich wyjątkowe walory smakowe.

Łosoś norweski wędzony GOLD może stanowić doskonały dodatek do sałatek, przekąsek lub jako samodzielna potrawa.

Przygotowany został w procesie solenia na sucho - to tradycyjna metoda uszlachetniania smaku ryby, znacznie poprawiająca strukturę jej mięsa i wzbogacająca o dodatkowe walory smakowe. Właściwa temperatura oraz prawidłowo przeprowadzony proces wędzenia łososia na zimno pozwalają podkreślić jego walory smakowe i odżywcze. Charakterystyczny wędzarniczy zapach dymu z drzewa bukowego dopełnia smaku całości.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.