Tradycyjna kuchnia w nowej, pomysłowej formie

WINIARY | 06/05/2010 13:05

Marka WINIARY zaskakuje kolejnymi nowościami! Pomysł na gołąbki inaczej oraz Pomysł na jeżyki z ryżem i marchewką pomogą konsumentom w przygotowaniu tradycyjnych potraw, ale w nowy, łatwiejszy sposób.

To pierwsza tego typu propozycja na rynku.

Nowe Pomysły na WINIARY to kolejne propozycje, które ułatwią Polakom przygotowanie pysznego obiadu. Tym razem szybko i łatwo możemy otrzymać smakowite gołąbki. Nie będzie to jednak typowe, tradycyjne danie, a Gołąbki inaczej, w których mięso mielone wymieszane jest z poszatkowaną kapustą.

Druga propozycja marki, wykorzystująca mięso mielone, to Jeżyki z pokrojoną marchewką i ryżem. Ułożone na talerzu zachwycą całą rodzinę, zwłaszcza dzieci. Nowe Pomysły na to sprytny sposób, by do diety najmłodszych przemycić wartościowe warzywa.

Zarówno Pomysł na gołąbki inaczej (46g), jak i Pomysł na jeżyki z ryżem i marchewką (34g) nie zawierają konserwantów ani dodatku glutaminianu sodu. Są proste w przygotowaniu, a jednocześnie atrakcyjne w formie.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.