Grzybowy smak tradycji - Żurek z grzybami

WINIARY | 29/03/2010 14:03

Charakterystyczny, kwaśny smak żurku jest obecny w polskiej kuchni od wielu lat. Jednak w różnych regionach panie domu urozmaicają go odmiennymi dodatkami. Jednym z nich są suszone grzyby, które dodają żurkowi niezwykłego aromatu. Tuż przed Wielkanocą marka WINIARY ekspert w dziedzinie tradycyjnych, polskich smaków - proponuje nowy Żurek z grzybami, dzięki któremu każdy obiad nabierze świątecznego charakteru.

Nowy Żurek z grzybami WINIARY powstał poprzez wzbogacenie znanego i lubianego Żurku WINIARY o dodatek grzybów. Takie połączenie smaków nawiązuje do regionalnych tradycji kulinarnych, do których coraz chętniej powracamy.

Produkt rozszerza ofertę zup do gotowania Standard tworzącą zestaw podstawowych smaków, bez których trudno wyobrazić sobie domowe obiady Barszcz Biały, Barszcz Czerwony, Krupnik Polski, Pomidorową z makaronem, Rosół z kury z makaronem, Zupę Fasolową, Zupę Grochową, Zupę Jarzynową, Zupę Ogonową i klasyczny Żurek, do którego dodatki można wybrać samodzielnie.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.