Zakłady Mięsne "Pekpol Ostrołęka" przygotowały świąteczną ofertę 20 produktów: wędliny z linii Dębowa Spiżarnia, pasztety Dary Puszczy, produkty pieczone oraz gamę kiełbas.
Wśród wędlin z linii Dębowa Spiżarnia znaleźć można: kiełbasę dębową, polędwicę dębową, wędzonkę, schab, szynkę oraz kaszankę dębową.
Dary Puszczy - to ciekawe połączenie smaków, w której znajdziemy zarówno pasztet z grzybami, śliwką, leśny a także z żurawiną. Linia mięs pieczonych to: boczek, schab oraz łopatka.
Tradycyjny polski smak na Wielkanoc ma zapewnić gama kiełbas, wśród których znaleźć można kiełbasę jałowcową, myśliwską, kiełbasę białą surową lub parzoną, kiełbasę ostrołęcką, podwawelską oraz z komina.