Marka Bulerías poszerza portfolio i debiutuje na rynku z kaparami, papryczką piri piri oraz różowymi ziarenkami pieprzu- Pink pepper.
Kapryśne Kapary Bulerias - zbierane ręcznie w ściśle określonych warunkach posiadają charakterystyczny słodko - pikantny smak, który od lat wykorzystywany jest w kuchni włoskiej i francuskiej. Szczególnie polecana do potraw rybnych, baraniny, makaronu, sosów oraz pizzy.
Diabelska Papryczka Piri Piri Bulerias swoje pochodzenie bierze z Afrykańskiego kontynentu, gdzie została odkryta przez Portugalczyków i przywieziona do Europy, gdzie od razu zyskała miano "Afrykańskiego Diabła" ze względu na pikantny smak. Ta europejska odpowiedniczka papryczki chili przede wszystkim wzbogaca smak przeróżnych potraw - od delikatnych dipów, poprzez sałatki i makarony, aż do wszelkiego rodzaju mięs.
Pink Pepper Bulerias to pochodzący z Peru pieprz różowy. Charakteryzuje się słodkawym i łagodnym smakiem, przypominającym nieco smak owoców jałowca. Pieprz różowy nadaje się również do dekorowania potraw.