Wiejska Spiżarnia - unikatowe wyroby od Viando

Zakłady Mięsne Viando Wanda Szczupak | 03/12/2009 15:12


Linia Wiejska Spiżarnia jest indywidualną ścieżką produkcji w Viando. Aby przybliżyć klientom smak tradycyjnych polskich wyrobów firma zainwestowała w specjalną wędzarnię do obróbki cieplnej. Produkty przechodzą długi proces przygotowywania zanim trafią na sklepowe półki. Wyroby z linii Wiejska Spiżarnia smakiem i aromatem nawiązują do staropolskich produktów domowej roboty.

Nowa linia jest ekskluzywną propozycją dla klientów, która składa się z produktów najwyższej jakości. Wytrawni smakosze mogą delektować się smakiem i aromatem Szynki książęcej oraz Karkówki. Dla wymagających konsumentów firma przygotowała Szynkę kruchą oraz Kiełbasę kruchą, które z pewnością znajdą swoich zagorzałych amatorów. Zwłaszcza przed świętami. Delikatne podniebienia podbije Schab oraz Szynka ze strychu, które wprost rozpływają się w ustach. Kolejny produkt z linii Wiejska Spiżarnia to aromatyczna Kiełbasa Podwawelska - wyrób, który przypadnie do gustu osobom ceniącym sobie tradycyjną kuchnię.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.