Zdrowa nowość w rodzinie WINIARY (wersja dla mediów marketingowych)
Inne formaty: txt
Marka WINIARY wprowadza na rynek KOSTKĘ DO SMAKU - kostkę bulionową, która jest odpowiedzią na coraz powszechniejszy trend zdrowej, niskotłuszczowej i niskosodowej kuchni.
KOSTKA DO SMAKU to propozycja marki WINIARY dla wszystkich, którzy chcą odżywiać się zdrowiej, a jednocześnie zachować smak swoich ulubionych potraw. Dzięki wyraźnie zmniejszonej ilości soli (-25%) i tłuszczu (-50%) produkt ten pomaga uczynić codzienną kuchnię lżejszą, jednocześnie będąc gwarancją pysznego smaku.
Specjalna, zwarta konsystencja sprawia, że KOSTKĘ DO SMAKU można nie tylko tradycyjnie rozpuścić np. w zupie czy sosie, ale również wkruszyć np. do potraw z patelni, czy natrzeć nią mięso. Dzięki temu znacznie rozszerzają się możliwości jej użycia.
Nowa KOSTKA DO SMAKU Drobiowa doskonale sprawdzi się w przygotowywaniu pysznych kotletów wieprzowych czy potrawki z kurczaka. KOSTKA DO SMAKU Wołowa podkreśli smak bigosu oraz lubianych przez domowników klopsików. Z KOSTKĄ DO SMAKU Warzywną można przygotować nie tylko zestaw sałatek, ale i wyśmienitą rybę.
KOSTKA DO SMAKU, jak wszystkie pozostałe buliony marki WINIARY, nie zawiera konserwantów.