Filety śledziowe w sosie śmietanowym
Filety śledziowe w sosie śmietanowym bez konserwantów nadają się zarówno na przystawkę, jak i dodatek do obiadu. Delikatna kompozycja sosu śmietanowego z cebulą, jabłkiem i ogórkiem konserwowym.Dla wszystich, którzy cenią zdrowe posiłki.
Filety śledziowe w sosie koperkowym
Filety śledziowe w sosie koperkowym z dodatkiem ogórka i cebuli. Delikatny smak ryby w połączeniu z kremowym sosem.Jest to produkt bez konserwantów dla wszystkich dbającyh o zdrową dietę.Doskonały na obiad lub kolację.
Filety śledziowe w sosie musztardowym
Filety śledziowe w sosie musztardowym bez konserwantów stanowią pożywna przekąska i dodatek do innych posiłków. Smak sosu musztardowego w połączeniu z atrakcyjnymi dodatkami w postaci cebuli i ziaren gorczycy sprawiają,że śledzie nie tylko dobrze smakują , ale i atrakcyjnie wyglądają.