Do Lasagne z grillowanymi warzywami (cukinią, bakłażanem, papryką), dodano, oprócz sosu beszamelowego, charakterystyczny, zielony sos pesto.
To wyśmienita alternatywa dla wegetarian lubiących kuchnię włoską.
www.frosta.pl | 08/09/2008 12:09
Do Lasagne z grillowanymi warzywami (cukinią, bakłażanem, papryką), dodano, oprócz sosu beszamelowego, charakterystyczny, zielony sos pesto.
To wyśmienita alternatywa dla wegetarian lubiących kuchnię włoską.
Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.
Nowy Pasztet Podlaski z pestkami dyni – idealny na Halloween 29/10/2015 17:10
Sernik z idealną polewą 20/10/2015 20:10
Specjał z nutą egzotyki – Kasza Bulgur marki Halina 14/10/2015 20:10
Zakłady Tłuszczowe „Bielmar” Sp. z o.o. wprowadzają na rynek linię olejów rzepakowych z dodatkiem olejów tłoczonych na zimno. 06/10/2015 20:10
KUKU! Nowe wafelki kukurydziane Kupiec – chrup do woli! 21/09/2015 19:09
NOWOŚĆ! Wędliny po naszemu UPIECZONE 13/08/2015 13:08
Nowość! Pełnoziarniste płatki Kupiec orkiszowe i owsiane oraz jaglane 10/08/2015 12:08