nowe opakowanie - PASZTET POMIDOROWY Z CIECIORKĄ – 160 g

informacja prasowa | 28/01/2015 21:01

Lekki, 100% naturalny, bezmięsny Pasztet pomidorowy z cieciorką marki PRIMAVIKA bez chemii i konserwatów – nowe opakowanie, sprawdzona jakość i smak

Pasztet pomidorowy z cieciorką marki PRIMAVIKA pojawił się na rynku w nowym opakowaniu. Odświeżone etykiety są wyraziste i w przejrzysty sposób informują o wysokiej jakości, właściwościach i szczególnym przeznaczeniu produktu. Znak jakości Vege – Viva dla wegetarian i wegan, znajdujący się na froncie etykiety, ułatwia szybką identyfikację artykułu bez potrzeby drobiazgowego studiowania jego składu.

Pasztet pomidorowy z cieciorką marki PRIMAVIKA to bardzo smaczny, kremowy pasztet o lekko kwaskowym, pomidorowym smaku, przygotowany na bazie cieciorki – bogatego źródła witamin z grupy B, białka, błonnika, potasu, wapnia i magnezu. To pasta sporządzona bez udziału soi – idealna dla tych, którzy nie lubią jej smaku lub z różnych względów nie mogą jej jeść. Ponadto, pasta nie zawiera substancji konserwujących, barwników, aromatów, glutaminianu monosodowego, cukru i innych substancji słodzących, dlatego bez obaw mogą sięgać po nią diabetycy i wszyscy Ci, którzy dbają o jakość przyjmowanych posiłków. Pasztet pomidorowy z cieciorką marki PRIMAVIKA Idealnie smakuje podany na świeżym pieczywie z dużą ilością warzyw: np. z ogórkiem, szczypiorkiem lub ostrzejszą w smaku rzodkiewką, która doskonale komponuje się z łagodnym aromatem pasty.

 Zakręcany słoiczek zapewnia wygodne przechowywanie produktu, który - stojąc po otwarciu w lodówce - nie wysycha i nie wietrzeje, zachowując swoją konsystencję, zapach i smak. Pasztet pomidorowy z cieciorką marki PRIMAVIKA znajdziemy w słoiczku o pojemności 160 g.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.