Nowe włoskie BIO Pesto Rosso LaSelva

informacja prasowa | 19/08/2014 08:08

LaSelva jest włoskim producentem ekologicznych smakowitości, które już od 30 lat goszczą na stołach amatorów zdrowych, pożywnych i smacznych produktów. Marka poszerzyła właśnie swoją ofertę dostępną na polskim rynku o pomidorowe BIO PESTO ROSSO.

Włoskie Bio Pesto Rosso LaSelva to nowa wspaniała wariacja na temat tradycyjnego Pesto – 100% naturalna, kremowa, aromatyczna pasta z suszonych pomidorów z dodatkiem najwyższej jakości orzeszków piniowych oraz najlepszej oliwy z oliwek. Te dokładnie wyselekcjonowane i rozmyślnie dobrane, ekologiczne składniki tworzą niepowtarzalną kompozycję smaków i aromatów, które na długo pozostają w pamięci. Jest to oryginalny produkt toskański, przygotowywany według tradycyjnych receptur, niezmiennych od dziesięcioleci, będący doskonałą alternatywą dla tradycyjnego pesto, zarówno niezwykle smaczną, jak i oryginalną. Bio Pesto Rosso LaSelva tworzone jest w harmonii z naturą oraz z zachowaniem najwyższych standardów i norm jakości BIO. Nie zawiera sztucznych dodatków, barwników czy konserwantów, dlatego kusi nie tylko bogactwem wartości odżywczych, ale też naturalnym, pełnym smakiem.

Pesto Rosso doskonale sprawdzi się zarówno na zwykłych kanapkach lub tostach, czyniąc z nich atrakcyjną śródziemnomorską przekąskę, jak i w daniach obiadowych. Będzie idealne do makaronów, zup warzywnych, risotta, a także jako składnik dipów lub sosów sałatkowych. Słoiczek zawiera 130 g aromatycznego pesto, które aż prosi się, aby dodać je do każdej potrawy.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.