nowe wygodne opakowanie - VALFRUTTA PASSATA (3x200 ml)

informacja prasowa | 13/02/2014 09:02

3 x VALFRUTTA PASSATA – potrójna korzyść ze świeżego włoskiego przecieru

Znana na całym świecie, włoska marka Valfrutta poszerzyła swoją ofertę skierowaną do polskich konsumentów o kolejny produkt – przecier z pomidorów w sprytnym ekonomicznym opakowaniu – VALFRUTTA PASSATA 3 x 200 ml.

Valfrutta Passata jest to aksamitny i delikatny przecier, stworzony z pasją tylko ze świeżych, włoskich pomidorów, naturalnie przetartych i pozbawionych skórek oraz nasion. Staranny proces konfekcjonowania już w dniu zbiorów zapewnia kremową, gęstą konsystencję oraz naturalny smak świeżych pomidorów, którym możemy cieszyć się do woli nawet w samym środku zimy. Przecier Valfrutta Passata idealnie sprawdzi się jako baza tradycyjnych polskich dań, jak np. zupa pomidorowa czy sos do gołąbków, ale przyda się też jako podstawa każdej pizzy, spaghetti lub lasagne. Każda potrawa przygotowana na bazie Przecieru Valfrutta Passata wyróżnia się niezwykłym aromatem - zupełnie tak, jakby była przygotowywana ze świeżych dojrzałych, soczystych pomidorów. Dodatkowo, produkt nie zawiera barwników, aromatów czy sztucznych konserwantów – w wygodnym, potrójnym kartoniku znajdują się tylko przetarte pomidory i odrobina soli. Możemy więc nadać im taki smak, jaki najbardziej lubimy – wyraziście pikantny lub delikatny i aksamitny.

Valfrutta Passata dostępna jest w nowym potrójnym opakowaniu. Podłużny kartonowy rękaw, kryje w sobie trzy idealnie wyporcjowane - 200 ml kartoniki z przecierem. Dzięki takiemu rozwiązaniu mamy zawsze odpowiedni zapas przecieru w domu i jednocześnie możemy korzystać zawsze z dopiero co otwartego małego kartonika. Dzięki temu przecier, którego używamy jest zawsze świeży i aromatyczny a jego opakowanie czyste, higieniczne i wygodne w przechowywaniu.

www.indexfood.pl

Marka: Valfrutta

Opakowanie: 3x200 m

Cena:  ok 3.99 zł


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.