Unikalne połączenie dwóch przeciwstawnych charakterów Ryż Dziki & Parboiled marki Britta

Britta | 03/12/2012 18:12

Ryż Dziki & Parboiled marki Britta to wyjątkowa mieszanka łagodnego ryżu parboiled i wyrazistego, orzechowego w smaku ryżu dzikiego. Oryginalne zestawienie, docenią wszyscy wielbiciele wykwintnych, ryżowych dań.

Ryż Dziki & Parboiled marki Britta to kompozycja dwóch, dopełniających się rodzajów ryżu: parboiled lekkiego, preparowanego termicznie, o złocistych ziarenkach oraz dzikiego o podłużnym, czarno-brązowym ziarnie i wyczuwalnym orzechowym aromacie. Połączenie obu rodzajów ryżu, nada potrawom wyjątkowego charakteru, a kontrast kolorów białego z czarnym, będzie pięknie wyglądać na stole, ciesząc oczy gości.

Ryż Dziki & Parboiled znajdzie zastosowanie głównie w roli dodatku do wykwintnych, egzotycznych dań. Idealnie komponuje się z dziczyzną, rybami, rakami, homarami czy owocami morza. Doskonale sprawdzi się także jako samodzielne danie, baza do przystawek, sałatek i deserów. Ziarna Ryżu Dziki & Parboiled marki Britta nie sklejają się po ugotowaniu, zachowując swój wyrazisty aromat.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.