Pełnoziarnista nowość Lubelli polecana szczególnie do drugich dań i sałatek

Lubella | 23/07/2012 08:07

Dla konsumentów ceniących produkty pełnoziarniste, Lubella przygotowała nową formę makaronu w linii Pełne Ziarno. W sprzedaży jest już dostępna Kokardka Średnia, która doskonale uzupełnia pełnoziarniste portfolio Lubelli. Polecamy szczególnie do drugich dań i sałatek.

Lubella Pełne Ziarno to efekt połączenia znanych od wieków wartości odżywczych pełnego ziarna z najwyższą technologią produkcyjną firmy Lubella. W makaronie Lubella Pełne Ziarno zostało zachowane wszystko, co najlepsze z natury. Produkowany jest z mąki pełnoziarnistej powstałej poprzez zmielenie całego ziarna pszenicy wraz z zewnętrzną okrywą, nazywaną łuską. To właśnie w niej zawarte są bardzo cenne składniki odżywcze, m.in. błonnik i minerały. Makaron z takiej mąki jest idealnie twardy i doskonale sprężysty. Odpowiedni proces suszenia sprawia, że Makaron Lubella Pełne Ziarno nie skleja się i zachowuje naturalny kolor.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.