Nowy, wyrazisty smak w ofercie pasztetów DROSED

DROSED | 27/06/2012 13:06

Pasztet Siedlecki tradycyjny uzupełnia gamę świeżych, pasteryzowanych pasztetów marki DROSED dostępnych w kubku

Najnowsza propozycja DROSED gruboziarnisty Pasztet Siedlecki tradycyjny wyróżnia się zdecydowanym, wyrazistym smakiem, w którym bardziej wyczuwalne są drobiowe podroby. Dzięki pasteryzacji dodane do niego przyprawy zachowują swój aromat i charakter. Pasztet dostępny jest w wygodnym plastikowym kubku o pojemności 130 g z przykrywką, która umożliwia wielokrotne otwieranie i zamykanie, dzięki czemu produkt nie traci świeżości. Produkt ma smarowną konsystencję, dlatego świetnie sprawdzi się podczas śniadania oraz jako pożywny składnik posiłku w pracy.

Pasztet Siedlecki tradycyjny uzupełnia gamę pierwszych na rynku pasteryzowanych pasztetów w kubku. Pozostałe smaki to Pasztet Podlaski delikatny, Pasztet Belgijski zdecydowany oraz Pasztet Podlaski pomidorowy. Pasteryzowane pasztety DROSED wyróżniają się intensywnym, niepowtarzalnym smakiem i apetycznym zapachem. Produkty należy przechowywać zawsze w lodówce w temperaturze od 0 do +6 stopni C.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.