Cukier puder nowość w portfolio marki Gellwe

Gellwe | 16/03/2012 12:03

Marka Gellwe tuż przed Wielkanocą poszerza swoje portfolio dodatków do pieczenia. Jako ekspert w spełnianiu najsłodszych zachcianek wprowadza cukier puder, idealny dodatek do ciast i deserów.

Gellwe od wielu lat cieszy się zaufaniem konsumentów, ponieważ oferuje najwyższej jakości dodatki do domowych wypieków i deserów. Przed Wielkanocą, która dla większości pań domu wiąże się z przygotowywaniem świątecznych ciast i deserów zdecydowaliśmy się wprowadzić cukier puder, niezastąpiony dodatek w każdej kuchni. Jesteśmy przekonani, że najwyższej jakości produkt szybko zdobędzie zaufanie naszych konsumentów. powiedziała Paulina Włodarska, Dyrektor Marketingu firmy FoodCare.

Cukier puder marki Gellwe oferowany jest w najpopularniejszej gramaturze, 400-gramowym opakowaniu typu doypack, które pozwala na optymalną ekspozycję na sklepowych półkach. Wygodne zamknięcie za pomocą struny umożliwia długie przechowywanie produktu po jego otwarciu bez utraty walorów smakowych. Kolorystyka i elementy graficzne opakowania budzą ciepłe domowe skojarzenia. Z tyłu opakowania znajduje się przepis na wspaniałą i szybką w przygotowaniu babkę marmurkową.


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.