W portfolio firmy Chipita Poland pojawiła się nowość: pełnoziarniste Bake Rolls y. Pośpiech, w którym żyjemy i nieustanny brak czasu sprawiają, że trudno zadbać o regularne, zdrowe posiłki.
W ciągu dnia często sięgamy po różnego rodzaju przekąski, dlatego tak ważne jest, aby poza zaspokojeniem głodu, zapewniały nam one coś jeszcze pełnowartościowe składniki.
Nowe, pełnoziarniste Bake Rolls y to podwójnie wypiekane, cienko krojone kółeczka chlebowe z siemieniem lnianym oraz płatkami żytnimi i pszennymi. Nie tylko doskonale smakują, ale również są bogatym źródłem błonnika pokarmowego, który stanowi podstawę właściwego odżywiania.
Pełnoziarniste Bake Rolls y są dostępne w trzech wariantach smakowych:
Solone dla zwolenników klasycznych smaków.
Tzatziki dla sympatyków greckiej kuchni.
Czosnkowe dla amatorów wyrazistego smaku