Bake Rolls w nowym, pełnoziarnistym wydaniu

Chipita | 27/10/2011 09:10

W portfolio firmy Chipita Poland pojawiła się nowość: pełnoziarniste Bake Rolls y. Pośpiech, w którym żyjemy i nieustanny brak czasu sprawiają, że trudno zadbać o regularne, zdrowe posiłki.

W ciągu dnia często sięgamy po różnego rodzaju przekąski, dlatego tak ważne jest, aby poza zaspokojeniem głodu, zapewniały nam one coś jeszcze pełnowartościowe składniki.

Nowe, pełnoziarniste Bake Rolls y to podwójnie wypiekane, cienko krojone kółeczka chlebowe z siemieniem lnianym oraz płatkami żytnimi i pszennymi. Nie tylko doskonale smakują, ale również są bogatym źródłem błonnika pokarmowego, który stanowi podstawę właściwego odżywiania.

Pełnoziarniste Bake Rolls y są dostępne w trzech wariantach smakowych:


Solone dla zwolenników klasycznych smaków.


Tzatziki dla sympatyków greckiej kuchni.


Czosnkowe dla amatorów wyrazistego smaku


Zdjęcia i kolory dają ogólne wyobrażenie o produktach i mogą odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
Zastrzega się możliwość błędów w opisach na stronie WWW.