10/12/2008
Łosoś zapiekany po francusku z ziemniakami ucieszy wielbicieli klasycznych połączeń smakowych. To gotowe danie na bazie pieczonych ziemniaków i aromatycznego łososia wzbogacone soczystymi pomidorami i żółtym serem. Całość została delikatnie przyprawiona kremowym sosem śmietanowym....
10/12/2008
Firma Okechamp S.A. wprowadza pierwszą na polskim rynku markę grzybów świeżych Fresh 4 Seasons. Wysokiej jakości produkty, szerokie portfolio, praktyczne zastosowanie oraz wygodne opakowania i całoroczna dostępność to podstawowe atuty nowej marki. Nowa marka stawia na innowacyjność...
10/12/2008
W skład mieszanki wchodzą: marchew, papryka, cebula, kiełki fasoli Mung; ryż gotowany; sos słodko kwaśny, mięso kurczaka, ananasy, grzyby chińskie. Zawartość opakowania wystarczy wsypać na patelnię i dodać ok. pól szklanki wody. Dusić pod przykryciem ok. 8 minut.
09/12/2008
Poltino wzbogaciło ofertę o nową propozycję, Kapuśniak z kapusty kwaszonej POLTINO . Dzięki temu już w 15 minut przygotować można smaczną i aromatyczną zupę. Kapuśniak z kapusty kwaszonej to mieszanka warzyw, pochodzących wyłącznie z polskich upraw.
09/12/2008
Znana i lubiana grupa wafli z najwyższej jakości niepolerowanego ryżu dostępna w różnych wariantach: same ryżowe, z dodatkiem soli morskiej, z dodatkiem kukurydzy albo mieszanką różnych zbóż, jak w przypadku wafli Multigrain. Do tej rodziny dołączyła NOWOŚĆ, Wafle Naturalne...
09/12/2008
Delikatny smak, puszysta konsystencja, pyszna kruszonka na powierzchni to tylko niektóre cechy wyróżniające ten produkt. Familijny to pasztet z dodatkiem mięsa wieprzowego, pieczony według tradycyjnej receptury, dostępny w tafli idealnej do porcjowania i krojenia plastrów. Dzięki...
Poprzednia strona
...
183
184
185
186
187
...
Następna strona