23/02/2010
Włoskie samochody, włoskie buty i włoski ryż. Włosi słyną z zamiłowania do pięknych kobiet, ładnych przedmiotów oraz doskonałej i wyrafinowanej kuchni. Podniebienia mieszkańców Wiecznego Miasta są wrażliwe i wymagające, dlatego włączają oni do swojego menu tylko oryginalne...
22/02/2010
"Świat na talerzu" to nowa linia sześciu mieszanek przyprawowych GALEO dedykowanych najpopularniejszym potrawom kuchni włoskiej, węgierskiej, chińskiej, indyjskiej i arabskiej, dzięki którym w łatwy sposób przygotujesz oryginalne i pysze spaghetti, gulasz, curry, kebab czy orientalnego...
19/02/2010
Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych dla wszystkich wielbicieli żelkowych specjałów Haribo przygotowało wyjątkowe niespodzianki. Limitowana seria wielkanocnych smakołyków ma kształt zajączków oraz pisanek. Dzięki kolorowym, wiosennym opakowaniom, trudno je będzie...
19/02/2010
Nie ma takiego śmiałka, który odważyłby się zaprzeczyć temu, iż kawa na stałe wpisała się do naszego życia. Zdecydowana większość z nas rozpoczyna dzień od filiżanki tego aromatycznie energetycznego napoju. Kawa sprzyja wszelkim spotkaniom, tym biznesowym i tym...
17/02/2010
Firma Dr. Oetker wprowadziła na polski rynek Paradis - Puszysty Deser z prawdziwą, jak zapewnia producent, bitą śmietaną o dekoracyjnym kształcie. Deser Paradis dostępny jest w dwóch smakach - czekolady i wanilii. Produkt oferowany jest w atrakcyjnym opakowaniu 125 g. Dostępny jest w...
16/02/2010
W marcu 2010 firma Wasa wprowadza na rynek nowy rodzaj pieczywa: chrupkie z białym makiem wypiekane z mąki pszennej. Pieczywo wypieka się przy udziale drożdży, w technologii tzw. "wypieku na ciepło". - To sprawia, że kromeczki są wyrośnięte i puszyste - zapewniają przedstawiciele...
Poprzednia strona
...
148
149
150
151
152
...
Następna strona