Artykuły spożywcze

Włoska robota, czyli ryż włoski Fit's

23/02/2010

 

Włoskie samochody, włoskie buty i włoski ryż. Włosi słyną z zamiłowania do pięknych kobiet, ładnych przedmiotów oraz doskonałej i wyrafinowanej kuchni. Podniebienia mieszkańców Wiecznego Miasta są wrażliwe i wymagające, dlatego włączają oni do swojego menu tylko oryginalne...

więcej...

Artykuły spożywcze

Nowa linia przypraw Galeo

22/02/2010

 

"Świat na talerzu" to nowa linia sześciu mieszanek przyprawowych GALEO dedykowanych najpopularniejszym potrawom kuchni włoskiej, węgierskiej, chińskiej, indyjskiej i arabskiej, dzięki którym w łatwy sposób przygotujesz oryginalne i pysze spaghetti, gulasz, curry, kebab czy orientalnego...

więcej...

Artykuły spożywcze

Wielkanocne niespodzianki od Haribo

19/02/2010

 

Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych dla wszystkich wielbicieli żelkowych specjałów Haribo przygotowało wyjątkowe niespodzianki. Limitowana seria wielkanocnych smakołyków ma kształt zajączków oraz pisanek. Dzięki kolorowym, wiosennym opakowaniom, trudno je będzie...

więcej...

Artykuły spożywcze

Kawa a wyśmienity nastrój

19/02/2010

 

Nie ma takiego śmiałka, który odważyłby się zaprzeczyć temu, iż kawa na stałe wpisała się do naszego życia. Zdecydowana większość z nas rozpoczyna dzień od filiżanki tego aromatycznie energetycznego napoju. Kawa sprzyja wszelkim spotkaniom, tym biznesowym i tym...

więcej...

Artykuły spożywcze

Paradis - deser z prawdziwą bitą śmietaną

17/02/2010

 

Firma Dr. Oetker wprowadziła na polski rynek Paradis - Puszysty Deser z prawdziwą, jak zapewnia producent, bitą śmietaną o dekoracyjnym kształcie. Deser Paradis dostępny jest w dwóch smakach - czekolady i wanilii. Produkt oferowany jest w atrakcyjnym opakowaniu 125 g. Dostępny jest w...

więcej...

Artykuły spożywcze

Nowe pieczywo chrupie w ofercie Wasa

16/02/2010

 

W marcu 2010 firma Wasa wprowadza na rynek nowy rodzaj pieczywa: chrupkie z białym makiem wypiekane z mąki pszennej. Pieczywo wypieka się przy udziale drożdży, w technologii tzw. "wypieku na ciepło". - To sprawia, że kromeczki są wyrośnięte i puszyste - zapewniają przedstawiciele...

więcej...




Poprzednia strona    ... 148 149 150 151 152 ...    Następna strona